Λίγα λόγια για τις Καμάρες...

...εδώ που το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ!

Η πρώτη εικόνα που αντικρύζουν οι ταξιδιώτες μια και εδώ βρίσκεται το λιμάνι αλλά και μία από τις μεγαλύτερες και καθαρότερες αμμουδιές της Σίφνου, που βραβεύεται με τη Γαλάζια Σημαία για περισσότερο από μία δεκαετία.

Καθώς τα νερά είναι ρηχά για αρκετά μεγάλη απόσταση, οι Καμάρες είναι μία από τις αγαπημένες οικογενειακές παραλίες της Σίφνου. Διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες σε ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της ενώ τα καφέ-μπαρ και τα εστιατόρια που προσφέρουν τα "καλούδια" τους δίπλα στη θάλασσα, την καθιστούν ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Στις Καμάρες, ο επισκέπτης μπορεί να βρει ό,τι ψάχνει στις διακοπές του. Στον κεντρικό εμπορικό δρόμο λειτουργούν εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ΑΤΜ, καταστήματα με παραδοσιακά κεραμικά Σίφνου και με άλλα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού, παραδοσιακά γλυκοπωλεία και φούρνοι, εστιατόρια και καφέ-μπαρ.

Ηλιοφέγγαρο

Εδώ, στην άκρη του οικισμού των Καμαρών, στη συνοικία της Αγίας Μαρίνας, βρίσκεται το Ηλιοφέγγαρο. Μία κομψή μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων που η θέση της την καθιστά ιδανική καθώς βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την παραλία αλλά και αρκετά μακρυά από τη βουή του οικισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση

Αγία Μαρίνα - Καμάρες, Σίφνος
84003 - Κυκλάδες

Τηλέφωνο

Email